پارسی
English
العربیه

اسانس اکالیپتوس

امتیاز:

سریال محصول:

بازدید کنندگان:70

قیمت:0 تومان

شناسنامه محصول

اسانس اکالیپتوس

نام علمی: Eucalyptus globulus labill

فرانسه : Gommier blea de Tasmanie , Arbre a la fivre , Eucalyplus

انگلیسی : blue gum tree

آلمانی : Fieberheilbaum

ایتالیایی : Eucalypto

فارسی : اکالیپتوس

عربی : شجرة الکافور

ترکیب شاخص : سینئول

این اسانس از برگ های تازه و غنجه های گل ، به وسیله تقطیر با بخار آب در استرالیا ، الجزیره و فرانسه تهیه می گردد.

اسانس اکالیپتوس : مایعی بسیار سیال ، با تحرک ، بی رنگ یا به رنگ زرد بسیار روشن است . بوی آن قوی ، با عطر مخصوص و طعم آن ابتدا خنک کننده است و تدریجأ سوزاننده می شود.

خواص درمانی :

برگ این گیاه که تنها قسمت مورد استفاده گیاه از نظر درمانی است . تب بر و ضد عفونی کننده است . از اکالیپتوس به عنوان معرق در بیماری های جلدی مزمن ، بند آورنده خون در خونریزی ها و نیرو دهنده سلسله ی اعصاب در موارد سرگیجه ، سنکوپ و همچنین ضد تشنج استفاده به عمل می آید.مصرف مقادیر زیادتر و بی رویه ی آن ، موجب فلج دستگاه تنفس و پیدایش خفگی و مرگ می شود . در دامپزشکی ، به صورت استنشاق و به عنوان خلط آور وهمچنین  در پانسمان زخم و جراحت مورد استفاده قرار می گیرد.

مصارف صنعتی:

  • صنایع غذایی جهت تولید محصولاتی همچون آدامس، شکلات و پاستیل
  • صنایع آرایشی و بهداشتی مانند تولید خمیر دندان، صابون، مواد شوینده، بخور، اسپری و حشره‌کش
  • صنایع داروسازی برای ساخت کرم، پماد و شربت
  • آرماتراپی

ارتباط با واحد فروش محصولات

همراه : 09384008480

تلفن: 03155541000 | 03155571000

ایمیل : info@Tabibdaru.com

آدرس پستی

آدرس : کاشان، بلوار مطهری، کوچه بیان 2، ساختمان هما

آخرین مطالب

گواهی ارگانیک

گواهی ارگانیک

گواهی ارگانیک

گواهی ارگانیک

گواهینامه ارگانیک

گواهینامه ارگانیک

خواص درمانی فواید و طریقه مصرف لیموترش

لیمو ترش یک ماده تقویت کننده زیبایست و باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی، جوانی و نیروی حیات می شود. مانع شل شدن و چروک پوست و پیری زودرس می شود، برای پاکسازی لکه های پوستی می توانید آب لیمو ترش را روی پوست بمالید و از شب تا صبح روز آن بماند، همچنین از عصاره لیمو ترش با گلیسیرین می توانید خستگی پوست و ترک های پوست را از بین ببرید. اگر تمایل دارید موهایتان شفاف و درخشان شود کافیست مقداری لیمو ترش تازه با آب سرد ترکیب کنید و روی موها بریزید و سپس موها را بشویید. پوست لیمو ترش را روی پوست خشک یا جای پوسته پوسته شده بمالید تا مشکلات پوستی برطرف شود، برای نرم شدن پوست ضخیم شده آرنج نیز پوست لیمو ترش مفید است. از لیمو ترش تجزیه شده ۶ تا ۸ درصد اسید سیتریک تهیه و از هسته های آن روغنی به نام لیمو تن تهیه و در طب مصرف می شود.

خواص ترخون و معرفی این گیاه

ترخون منبع بسيار خوبي از آهن، کلسيم و منگنز مي‏ باشد. اين سبزي همچنين داراي پتاسيم، منيزيم و ويتامين ‏هاي A و C مي ‏باشد. ترخون بيشتر به صورت يک سبزي در پخت و پز استفاده مي ‏شود اما از آن براي مصارف پزشکي نيز استفاده مي ‏کنند. به دليل داشتن خاصيت بي‏ حس‏ کنندگي در دهان، يونانيان باستان اين گياه را براي  تسکين دندان درد مي‏ جويدند. اين گياه همچنين در قرون وسطي به عنوان يک پادزهر براي درمان سم مارگزيدگي استفاده مي ‏شد. از ديگر خواص مفيد ترخون مي ‏توان به مواردي چون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملايم و يک کمک کننده‏ ي خوب به پيشگيري از بيماري‏ هاي قلبي و چاقي اشاره کرد(البته به شرط اين که به جاي نمک استفاده شود.).

خواص گیاه رزماری چیست

از رزماری به عنوان چاشنی غذا استفاده می شود که علاوه بر عطر و طعم فوق العاده، دارای مزایای زیادی برای سلامتی بدن است. نام علمی این گیاه چوب چند ساله است اما در جهان همه با نام رزماری آن را می شناسند. مشابه بسیاری از گیاهان مفید دیگر، رزماری در خانواده نعناع قرار داد. رزماری داری طبعی گرم، کمی تلخ و طعم گس تر از نعناع است که به سوپ، سس، خورش و کباب و انواع غذاهای دیگر طعم و عطر فوق العاده ای می بخشد و به عنوان یک چاشنی استفاده می شود، مخصوصا در غذاهای ایتالیایی، رایج تر است.

خواص بادام و روغن بادام

درخت بادام درختی است زیبا که از زمانهای قدیم در نواحی مرکزی و غربی آسیا مخصوصا افغانستان و ایران ، سوریه و فلسطین پرورش می یافته است.ارتفاع آن به 8 متر می رسد بادام دارای دو واریته اصلی می باشد که بادام شیرین و بادام تلخ می باشد.

تازه ترین محصولات

اسانس مرزه

قیمت: 0

روغن خشخاش

قیمت: 0

اسانس آنغوزه

قیمت: 0

عرق شاتره

قیمت: 0

عرق هل

قیمت: 0

عرق دارچین

قیمت: 0

اسانس اسطوخودوس (لاواند)

قیمت: 0

روغن زیتون بکر

قیمت: 0

روغن زیره سبز

قیمت: 0

روغن نارگیل

قیمت: 0

طعم دهنده پونه

قیمت: 0

غنچه گل محمدی خشک

قیمت: 0

اسانس نعناءفلفلی

قیمت: 0

صمغ کتیرا

قیمت: 0

عرق نعنا

قیمت: 0

طعم دهنده نعناع فلفلی

قیمت: 0

طعم دهنده نعناء

قیمت: 0

طعم دهنده کاکوتی

قیمت: 0

صمغ آنغوزه

قیمت: 0

صمغ باریجه

قیمت: 0