پارسی
English
العربیه

روغن کنجد

امتیاز:

سریال محصول:4847

بازدید کنندگان:198

قیمت:0 تومان

شناسنامه محصول

روغن کنجد

گیاهی است یکساله که ارتفاع آن بالغ بر یک متر می باشد. قسمت فوقانی ساقه پوشیده از کرک، ولی قسمت تحتانی عاری از کرک می‌باشد. برگ‌های آن در قاعده‌ی ساقه به‌صورت متناوب ولی در انتهای ساقه متقابل است. گل‌های آن به‌صورت منفرد در کناره‌ی برگ‌های انتهایی ظاهر می‌گردد. میوه‌اش کپسول و محتوی آن دانه‌های کوچک می‌باشد.

 قسمت مورد استفاده‌‌ی کنجد دانه‌های آن است که روغن کنجد از آن استخراج می شود. از کنجد به تناسب نوع آن، 38 تا 50 درصد روغن استخراج می گردد .

روغن کنجد مرکب از 75 تا 80 درصد از گلیسیریدهای چرب مایع ( اولئیک و لینولئیک ) و 15درصد از گلیسیریدهای اسیدهای چرب جامد ( پالمیتیک و استئاریک و آراشیدیک )، 1 درصد لسیتین است.

از روغن کنجد ماده ای به نام سزامین به‌دست می‌آید. ماده‌ی دیگری که در روغن کنجد یافت شده سزامولین می باشد.

 

مصارف صنعتی:

  • حلال در صنایع آرایشی و بهداشتی
  • صنایع داروسازی
  • مناسب برای مصارف خانگی و پخت‌ و پز
  • ماساژ درمانی

ارتباط با واحد فروش محصولات

همراه : 09384008480

تلفن: 03155541000 | 03155571000

ایمیل : info@Tabibdaru.com

آدرس پستی

آدرس : کاشان، بلوار مطهری، کوچه بیان 2، ساختمان هما

آخرین مطالب

نمایشگاه بین المللی تهران

حضور شرکت طبیب دارو در نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی یامی فود تهران

حضور طبیب دارو در نمایشگاه بین المللی تخصصی

حضور آقای مهندس مظاهری در نمایشگاه بین المللی قطر

گیاه نعنا فلفلی

گیاه نعنا فلفلی

تازه ترین محصولات

روغن خشخاش

قیمت: 0

اسانس آنغوزه

قیمت: 0

عرق شاتره

قیمت: 0

عرق هل

قیمت: 0

عرق دارچین

قیمت: 0

اسانس اسطوخودوس (لاواند)

قیمت: 0

روغن زیتون بکر

قیمت: 0

روغن زیره سبز

قیمت: 0

روغن نارگیل

قیمت: 0

طعم دهنده پونه

قیمت: 0

غنچه گل محمدی خشک

قیمت: 0

اسانس نعناءفلفلی

قیمت: 0

صمغ کتیرا

قیمت: 0

عرق نعنا

قیمت: 0

طعم دهنده نعناع فلفلی

قیمت: 0

طعم دهنده نعناء

قیمت: 0

طعم دهنده کاکوتی

قیمت: 0

صمغ آنغوزه

قیمت: 0

صمغ باریجه

قیمت: 0

گیاهان دارویی خشک

قیمت: 0