پارسی
English
العربیه

روغن سیاه دانه

امتیاز:

سریال محصول:4850

بازدید کنندگان:205

قیمت:0 تومان

شناسنامه محصول

روغن سیاه دانه

گیاهی است با برگ‌های منقسم که گل‌های آن منفرد و به رنگ سفید شیری با کناره مایل به سبز یا مایل به آبی است. دانه اش تیره رنگ و سه گوش با بوی مخصوص می‌باشد.  

دانه‌ی این گیاه دارای 30 تا 40 درصد ماده‌ی روغنی می‌باشد. سایر ترکیبات موجود در دانه عبارتند از 0.5 تا 1.5 درصد اسانس با بوی نامطبوع، قندهای مختلف، مواد صمغی البومینیوئیدی، یک ماده‌ی تلخ و یک ساپونوئید به مقدار1.4 درصد به نام ملانتین.

ملانتین به صورت گرد متبلور و سفید رنگ است. در الکل جوشان حل می‌شود ولی در اتروکلروفرم و بنزین غیر محلول است. اگر ملانتین تجزیه گردد، تبدیل به موادی نظیر گلوکز و ملانتی ژنین می‌شود.

 

مصارف صنعتی:

  • صنایع داروسازی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی
  • ماساژ درمانی

ارتباط با واحد فروش محصولات

همراه : 09384008480

تلفن: 03155541000 | 03155571000

ایمیل : info@Tabibdaru.com

آدرس پستی

آدرس : کاشان، بلوار مطهری، کوچه بیان 2، ساختمان هما

آخرین مطالب

نمایشگاه بین المللی تهران

حضور شرکت طبیب دارو در نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی یامی فود تهران

حضور طبیب دارو در نمایشگاه بین المللی تخصصی

حضور آقای مهندس مظاهری در نمایشگاه بین المللی قطر

گیاه نعنا فلفلی

گیاه نعنا فلفلی

تازه ترین محصولات

روغن خشخاش

قیمت: 0

اسانس آنغوزه

قیمت: 0

عرق شاتره

قیمت: 0

عرق هل

قیمت: 0

عرق دارچین

قیمت: 0

اسانس اسطوخودوس (لاواند)

قیمت: 0

روغن زیتون بکر

قیمت: 0

روغن زیره سبز

قیمت: 0

روغن نارگیل

قیمت: 0

طعم دهنده پونه

قیمت: 0

غنچه گل محمدی خشک

قیمت: 0

اسانس نعناءفلفلی

قیمت: 0

صمغ کتیرا

قیمت: 0

عرق نعنا

قیمت: 0

طعم دهنده نعناع فلفلی

قیمت: 0

طعم دهنده نعناء

قیمت: 0

طعم دهنده کاکوتی

قیمت: 0

صمغ آنغوزه

قیمت: 0

صمغ باریجه

قیمت: 0

گیاهان دارویی خشک

قیمت: 0