پارسی
English
العربیه

اسانس اسطوخودوس (لاواند)

امتیاز:

سریال محصول:

بازدید کنندگان:59

قیمت:0 تومان

شناسنامه محصول

اسانس اسطوخودوس (لاواند)

نام علمی:lavandula stoechas L.

L.incana salisb,L.pseudostoechas Reichb

فرانسه:darabie,stechas arabique,lavande stechade,stechas

آلمانی:Frender-Lavandel,

انگلیسی:French Lavander,Topped Lavander

ایتالیایی:Lavanda stecade,stecadimonte,stecode-arabica,stecode

عربی:اسطوخودوس،فرم(Durm)،اسبرم رومی.

ترکیب شاخص:استراگول(متیل کاویکل).

 

میوه این گیاه چهار فندقی است و هر یک از انها پس از رسیدن ،شکل بیضوی و رنگ قهوه ای شفاف پیدا می کند. از کلیه قسمت های این گیاه ، مخصوصا شاخه های برگدار آن ، بوی قوی ولی مطبوع استشمام می گردد.ظاهر زیبایی که پس از گل دادن پیدا می کند باعث شده در بعضی مناطق اقادام به پرورش آن به عنوان گیاه زینتی گردد.

قسمت مورد استفاده این گیاه ، سرشاخه های برگدار وکلدار آن است که از آنها علاوه بر مصارف درمانی ، اسانس گیری نیز به عمل می آید.

اسانس اسطوخودوس : بوی کافوری شبیه بوی رومارون دارد.

خواص درمانی :

 از اسانس اسطوخودوس که بیشتر در اسپانیا اقدام به تهیه آن می شود. درعطرسازی مورداستفاده قرار می گیرد.

این گیاه اثری مقوی و رفع آسم دارد ، اسانس آن دارای خاصیت بند آورنده خون و ضد عفونی کننده می باشد. از آن به حالت رقیق شده ، در پانسمان ضخم ها و جراحات استفاده به عمل می آید.آرامش بخش خیلی قوی است.

مصارف صنعتی اسانس لاواند

 صنایع آرایشی و بهداشتی

صنایع داروسازی

ارتباط با واحد فروش محصولات

همراه : 09384008480

تلفن: 03155541000 | 03155571000

ایمیل : info@Tabibdaru.com

آدرس پستی

آدرس : کاشان، بلوار مطهری، کوچه بیان 2، ساختمان هما

آخرین مطالب

تازه ترین محصولات

اسانس مرزه

قیمت: 0

روغن خشخاش

قیمت: 0

اسانس آنغوزه

قیمت: 0

عرق شاتره

قیمت: 0

عرق هل

قیمت: 0

عرق دارچین

قیمت: 0

اسانس اسطوخودوس (لاواند)

قیمت: 0

روغن زیتون بکر

قیمت: 0

روغن زیره سبز

قیمت: 0

روغن نارگیل

قیمت: 0

طعم دهنده پونه

قیمت: 0

غنچه گل محمدی خشک

قیمت: 0

اسانس نعناءفلفلی

قیمت: 0

صمغ کتیرا

قیمت: 0

عرق نعنا

قیمت: 0

طعم دهنده نعناع فلفلی

قیمت: 0

طعم دهنده نعناء

قیمت: 0

طعم دهنده کاکوتی

قیمت: 0

صمغ آنغوزه

قیمت: 0

صمغ باریجه

قیمت: 0